Εκδηλωσεις

font size - +
  • Περιγραφή:
    Επαγγελματικά events, business meetings, σεμινάρια , xοροεσπερίδες, κοπή Χριστουγεννιάτικης Πίτας, εορτασμοί επετείων, ονομαστικές εορτές, δεξιώσεις γάμου, βαπτίσεων ,επιδείξεις μόδας, καλλιτεχνικά Gala, parties, σχολικές εκδηλώσεις, συναντήσεις αποφοίτων και κάθε άλλου είδους κοινωνική εκδήλωση μπορεί να μετατραπεί σε ένα σπουδαίο κοσμικό γεγονός με την οργάνωσή της στους χώρους του LeChalet.

Rate this item
(23 votes)

Περισσοτερες πληροφοριες

Η λειτουργικότητα των χώρων του LeChalet, το καθιστούν ιδανικό για εκδηλώσεις εταιρικές, όπως συμπόσια, συνέδρια, εκθέσεις, επαγγελματικά δείπνα, cocktail, ομιλίες κλπ. Ο εξωτερικός χώρος φιλοξενεί έως 1.500 άτομα καθιστά ,ο εσωτερικός έως 250 άτομα καθιστά και ο συνεδριακός χώρος 220 άτομα καθιστά. Οι αίθουσές μας, ευέλικτες και λειτουργικές, δύνανται να αποτελέσουν ένα μοναδικό εκθεσιακό σκηνικό ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της εκδήλωσής σας.

Το Le Chalet σας παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη της εκδήλωσής σας όπως πλήρη ψηφιακό οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν σύγχρονο και πλήρη εξοπλισμό κουζίνας με τον οποίο παρασκευάζονται όλα τα εδέσματα με σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής και καθαριότητας. (Το “LeChalet” εφαρμόζει Σύστημα Ποιότητας κατά ISO 9001/2008 και έχει πιστοποιηθεί από το Σύστημα Εξασφάλισης Υγιεινής και Ασφάλειας τροφίμων HACCPISO 22000. )

Παράλληλα ένα μεγάλο parking εντός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος είναι στη διάθεση των οργανωτών της εκδήλωσης και των προσκεκλημένων τους.

Οι πλούσιοι συνδυασμοί γεύσεων, η άριστη ποιότητα των εδεσμάτων, το άψογο service και οι ανταγωνιστικές τιμές καθώς και η άριστη και επαγγελματική εξυπηρέτηση, καθιστά κάθε είδους εταιρική εκδήλωση